Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

Resumé

Av Soff - 28 januari 2008 08:43

Ännu en helg som kommit och gått. Sitter här och har svårt att hålla ögonen öppna. Av någon anledning är jag SUPERtrött. Jag lutade huvudet bakåt en stund nyss här i min kontorsstol och somnade faktiskt ett litet ögonblick.


Helgen har inneburit många saker men jag tycker inte att jag sovit lite, snarare tvärt om. Jag har kommit i säng i bra tid på kvällarna och inget festande har det varit heller. Det är väl nått annat som gör att jag är så här trött. Hoppas på att en kaffe snart ska få mig att piggna till något. Jag är avundsjuk på Harry som ligger under  mitt skrivbord och sover...zzzzzz...han vet inte hur bra han har det :-)


Fredagen var mycket trevlig som jag trott, fick sällskap av C i soffan med god mat, Let´s dance och en hel del prat och skratt. MYS!


På lördagen vaknade jag med ett pirr i magen, nervös och förväntansfull. Dagen började med ett besök hemma hos C och hennes familj. Harry fick leka med sin kompis Enna, en supersöt kolsvart Schäfertik. Hon var raketsnabb och Harry hade inte en chans att hinna ifatt när dom lekte jaga i trädgården. Efter någon timmes trevlig samvaro var det dags att dra vidare...dags för det där som fick min mage att fyllas med fjärilar. Jag skulle få komma på besök till mina vänner AK och JE och deras dotter L! Henne vi mötte på Arlanda i måndags kväll. Men nu skulle jag få komma och hälsa på. Träffa henne under en längre tid och se hur hon tultade runt hemma i deras fina villa.


Jag spenderade några helt underbara timmar där hemma och det var svårt att hålla tårarna borta ibland. Att hon var där...nu...så efterlängtad och så underbar. Hon passade verkligen in där hemma och de nyblivna föräldrarna var lugna och trygga. Det fick mig att känna hopp inför vår kommande adoption. Barnen som kommit hit som jag fått följa verkar anpassa sig otroligt bra och snabbt. Gud så jag längtar....

Efter några timmar med fika, lek och massor med prat var det dags att säga adjö för den här gången. L satt i pappas famn och vinkade glatt och sa bye bye...sååå gulligt. Jag längtar efter att få träffa dem igen snart.


Söndagen bjöd på 6-års kalas och jag gick på en säker present...glitter! Glitterpennor, glittersudd, glitterkliser mm. Det var en succé!! :-) Gott fika med både tårta och bulle blev det.


På kvällen var det dags för ett pass agility igen och Harry gick jättebra. Det var roliga och snabba banor och vi fick springa mycket både jag och Harry. Provade även att köra med min kusins hund vilket var jättekul och spännande. Även han skötte sig galant.


Min helg avslutades i soffan med lite taco och tvtittande innandet var dags att gå och lägga sig och invänta maken. Han kom hem strax efter tolv efter massor av dagar i Göteborg. Så skönt att ha honom hemma!!


Nu...dags att jobba...eller kanske ska jag ta den där kaffen först....

 
 
Ingen bild

CJ

28 januari 2008 09:33

Inte undra på att du är trött, vilken helg!

Men åh vad mysigt att läsa om lillstumpan, kan riktigt se bilden framför mig och tänk inom en snar framtid (relativt iaf, förstår ju att väntan är lång)) så är det eran tur ;O)
Kramar
Sett dig på TV-reklamen nu på 3:an

 
Ingen bild

Soff

28 januari 2008 10:15

Du har helt rätt...det är snart vår tur *kan känna doften redan* hur underbart som helst. Tack för stödet.

Vaddå TV-reklam? Det har jag helt missag...:-)

 
Johanna

Johanna

28 januari 2008 11:09

Vilken härlig och innehållsrik helg du har haft :-) Sånt kan man leva länge på!!!

Ha en bra måndag!

Kram Johana

http://grynisen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

CJ

28 januari 2008 12:29

Ja, jag känner nästan också doften när du skriver om det ;O)

Jo, de gör ju reklam nu för nya avsnitt av "Du är vad du äter" och i en millisekund så kommer ditt ansikte i profil i reklamen, mellan Bert Karlsson och andra deltagare. Det går jättesnabbt så man knappt hinner se men eftersom jag tycker du är supersöt så fastnar ditt ansikte i minnet sas (tänk nu om jag tagit fel då får jag ju skämmas *ler* men jag är väldigt säker så tror inte det)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soff - 29 december 2019 20:57

Senaste inlägget var från 2016 så det har gått en tid. Känns kul att sparka liv i den här bloggen igen och absolut nödvändigt. Jag är på gång igen med ett nytt vitt år och bloggen var en ventil och en plats för mig att få ur mig mina tankar förra gån...

Av Soff - 12 juli 2016 12:15

2015 kom och gick.   Jag har inte bloggat sen 30 december förra året. Inte summerat, inte skrivit om hur det blivit sen...ingenting. I slutet av 2015 var jag så säker på att jag förändrat mitt förhållande till alkoholen för gott. Jag behövde den ...

Av Soff - 30 december 2015 23:21

Det är inte långt kvar nu...lite drygt 1425 minuter sen har hela 2015 passerat. Det känns märkligt.         ...

Av Soff - 8 december 2015 09:54

NÄR ska jag hälla upp det första glaset och VAD kommer det att innehålla?   Jag fick en frågan den häromdagen; Vad kommer du att hälla upp när det väl är tillåtet igen och när kommer det att ske...på nyårsafton eller?Min första tanke var rödvin.....

Av Soff - 10 november 2015 12:30

Idag är det 51 dagar kvar på 2015. 51...femtioen...femma etta!?Jag kan både säga att året gått rasande fort men samtidigt otroligt långsamt. Det är svårt att inse att det faktiskt bara är ynka 51 dagar kvar av året och då tänker jag inte bara på de...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards