Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Allt och inget

Av Soff - 16 oktober 2008 13:00

Nu var det väldigt länge sen jag skrev ett inlägg och det är inte så att det inte händer grejer...snarare tvärt om. Det är så mycket på gång på alla sätt och vis och jag är trött trött trött. De flesa saker som händer är positivt så jag är glad och så men det är stora saker. Både privat och på jobbet så det drar energi. Jag ska försöka dela upp det i olika avsnitt här nedan så kan ni ju läsa det som ni tycker är intressant.


Tjejerna

På den fronten händer det inte så jättemycket nu. I alla fall inte som vi märker. Det som vi går och väntar mest på nu är att de ska från Tawians sida berätta att tjejerna nu har fått reda på att det är vi som är deras föräldrar och att de fått se fotoalbumet vi skickat ner. När dom fått veta om oss är det fritt fram för oss att börja skicka dit presenter. Det kan vara leksaker, fotografier, musik, dvd mm mm. Vad som helst egentligen. Det kommer bli så kul att få ge våra barn sina första saker. Men som sagt, just nu hör vi ingenting och vi antar att det är en massa pappersarbete som ska göras först där borta.


Jobbet

Här på jobbet är det mer kaos än vanligt. Just den här veckan jobbar jag ensam dessutom. Det är mässa i Tyskland som en del är på och sen är det älgjakt också. Det är så mycket som händer för vi ska flytta kontoret 1 december. Vi har suttit i samma hus i 25 år och nu ska vi flytta. Det känns pirrigt måste jag säga. Och kontoret vi valt är en nybyggnation så det gäller att vara med och peta i allt. Var väggar ska sitta, vad det ska vara för färger, mattor, möbler mm mm. De ringer från alla håll tycker jag.


Sen håller vi på med två nyrekryteringar också och den ena är iofs klar och där har vi fått in en toppenkille! Det är en som vi velat ha över länge men det har inte varit läge förrut men nu blir det äntligen av. Det ska bli så spännande sen när han börjar jobba här om några månader. Den andra tjänsten är en exportsäljartjänst som vi har annonserat ut och det är spännande att följa alla ansökningar som kommer in. Men det är stora saker som som sagt tar mycket energi. Det ska bli skönt med helg snart :-)


Harry

Älskade lilla plutten, hur är det då med honom? Ja inte så jättebra tyvärr. Det märks att han har ont i benen och han vill inte gärna gå på promenad. Han är trött för det mesta men det märks också att han inte får jobba ordetligt. Han blir som rastlös och tuggar sönder saker i stället. Det är så frustrerande och det gör mig så ledsen att han mår så här. Vi ska gå och vibba i kväll efter jobbet och i nästa vecka ska veterinären kolla honom igen. Så vi väntar på domen och får se hur vi ska gå vidare efter det.


Det där var lite om vad som händer... :-) 
 
Ingen bild

mamman

17 oktober 2008 13:35

Härligt att höra att ni snart får sända saker till barnen.

Harry stackarn. Det är så tragiskt när de små (oavsett ras) djuren mår dåligt. Jag måste få fråga vad "vibba" är för något?

Håller tummarna för honom.

 
Ingen bild

CJ

20 oktober 2008 10:46

Tjejerna-Vad kul att snart få skicka ner saker till era barn, blir en mer konkret känsla kan jag tänka mig, snart dags att köpa julklappar då ;O)

Jobbet-Oj, där händer det mycket, lycka till med allt.

Harry-Åh mitt hjärta blöder, stackars lilla gubben.
Hoppas, hoppas att ni hittar en lösning så att han slipper ha ont, gosevoffsingen.

Vad kul att få veta lite vad som händer och sker men oehört ledsamt att läsa att Harry mår så dåligt och har ont.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soff - 12 juli 2016 12:15

2015 kom och gick.   Jag har inte bloggat sen 30 december förra året. Inte summerat, inte skrivit om hur det blivit sen...ingenting. I slutet av 2015 var jag så säker på att jag förändrat mitt förhållande till alkoholen för gott. Jag behövde den ...

Av Soff - 30 december 2015 23:21

Det är inte långt kvar nu...lite drygt 1425 minuter sen har hela 2015 passerat. Det känns märkligt.         ...

Av Soff - 8 december 2015 09:54

NÄR ska jag hälla upp det första glaset och VAD kommer det att innehålla?   Jag fick en frågan den häromdagen; Vad kommer du att hälla upp när det väl är tillåtet igen och när kommer det att ske...på nyårsafton eller?Min första tanke var rödvin.....

Av Soff - 10 november 2015 12:30

Idag är det 51 dagar kvar på 2015. 51...femtioen...femma etta!?Jag kan både säga att året gått rasande fort men samtidigt otroligt långsamt. Det är svårt att inse att det faktiskt bara är ynka 51 dagar kvar av året och då tänker jag inte bara på de...

Av Soff - 24 augusti 2015 07:45

Jag känner mig dränerad på energi. Motståndskraften är betydligt lägre. Som ett hål i ozonlagret.   Jag tror att jag kraftsamlat så mycket inför sommaren att jag nu inte har något försvar kvar. Jag tänker att det inte är så lång tid kvar och att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se