Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Långt mellan inläggen

Av Soff - 27 oktober 2008 09:23

Jag vet inte varför men det har bara blivit så att det numera gå låååång tid mellan mina inlägg. Jag beundrar er som tålmodigt tittar in här för att se om jag skrivit något. Jag ska försöka skärpa till mig.


De senaste dagarna har inte varit speciellt roliga. En otäck förkylning har flugit på mig och jag blir inte av med den. Det började i onsdags förra veckan med feber och halsont och det har hållit i sig sedan dess. Jag jobbade i fredags (borde ha stannat hemma) men jag hade lite möten som var viktiga så jag masade mig iväg. Men idag är jag hemma igen...dock ska jag in på ett möte klockan 13:00. Ett möte som jag bara måste delta på så det är bara att duscha och försöka göra sig så pigg som möjligt.


Helgen som passerat var väldigt trevlig. Vi har umgåtts med måna vänner, faktiskt hunnit med att träffa tre olika par...ett på fredagen, ett i lördags och ett igår. Men jag har inte varit vidare pigg så det hade kunnat vara än mer trevligt. I lördags till exempel så fick jag be om två Alvedon istället för ett glas vin :-). Just den kvällen träffade vi våra goda vänner som adopterat sin lilla dotter från Syd Korea. Det är supermysigt att träffas och få se den här glada söta tjejen som springer runt där hemma. Längtan efter våra egna tjejer gör sig väldigt påmind vid dessa tillfällen.


Apropå tjejerna så har det inte hänt så väldigt mycket. Vi hoppas på att snart få lite uppdaterade bilder på dem och kanske lite mer skriftlig information. Organisationen trodde att det skulle komma inom två veckor så vi väntar med spänning. Vi ska också ta tag i vår första sändning med saker ner till dem. Vi ska göra i ordning ett album med bilder på oss, på huset, på deras rum mm mm allt för att de ska kunna förbereda sig så mycket som möjligt.


Nej, nu är huvudvärken för påträngande och jag måste lägga ner huvudet en stund.

 
 
Ingen bild

CJ

27 oktober 2008 13:30

Det är så det skall vara att DU skriver när du vill och inte för att du känner ett "tvång" från oss läsare, då blir det bara fel.
När du skriver för du vill så är det roligt att läsa, och man vet att du skriver när du har lust och ibland blir det ofta, ibland lite längre mellan gångerna, men det gör ingenting.
Huvudsaken är ju att du finns kvar och tittar in ibland.
Kram

 
Grynisen

Grynisen

27 oktober 2008 19:01

Fortsätter titta in här varje dag även om det inte uppdateras dagligen.

Krya på dig

Kram

http://grynisen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soff - 12 juli 2016 12:15

2015 kom och gick.   Jag har inte bloggat sen 30 december förra året. Inte summerat, inte skrivit om hur det blivit sen...ingenting. I slutet av 2015 var jag så säker på att jag förändrat mitt förhållande till alkoholen för gott. Jag behövde den ...

Av Soff - 30 december 2015 23:21

Det är inte långt kvar nu...lite drygt 1425 minuter sen har hela 2015 passerat. Det känns märkligt.         ...

Av Soff - 8 december 2015 09:54

NÄR ska jag hälla upp det första glaset och VAD kommer det att innehålla?   Jag fick en frågan den häromdagen; Vad kommer du att hälla upp när det väl är tillåtet igen och när kommer det att ske...på nyårsafton eller?Min första tanke var rödvin.....

Av Soff - 10 november 2015 12:30

Idag är det 51 dagar kvar på 2015. 51...femtioen...femma etta!?Jag kan både säga att året gått rasande fort men samtidigt otroligt långsamt. Det är svårt att inse att det faktiskt bara är ynka 51 dagar kvar av året och då tänker jag inte bara på de...

Av Soff - 24 augusti 2015 07:45

Jag känner mig dränerad på energi. Motståndskraften är betydligt lägre. Som ett hål i ozonlagret.   Jag tror att jag kraftsamlat så mycket inför sommaren att jag nu inte har något försvar kvar. Jag tänker att det inte är så lång tid kvar och att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se