Alla inlägg under oktober 2008

Av Soff - 1 oktober 2008 08:24

Igår fick vi ett mycket speciellt brev från vår adoptionsorganisation, BFA. Det var originalpapper som skickats hela vägen från Tawian för oss att skriva på. Det ena är ett Adoption Agreement där vi skriver under på att vi frivilligt adopterar tjejerna  och att de som är vårdnadshavare av dem nu frivilligt låter oss adoptera dem. De har redan skrivit på där borta så nu är det bara våra underskrifter som saknas.


Sen var det även ett annat dokument som hette Special Power of Attorney som vi också ska signera. Sedan ska dessa papper legaliseras men som tur är sköter vår organisation detta åt oss. Det är så mycket dokument hit och dit och vi är så glada och tacksamma för all hjälp vi får via BFA. Nu ska vi snart ta en kaffe och högtidligt skriva på dessa papper och skicka iväg dem med REK brev tillbaka till Kungsbacka och sedan vidare till Taipei och domstolen där.


Vi är naturligtvis otroligt glada just nu och det känns som att "rullar på" som det ska med vår adoption men det här betyder inte att det per automatik kommer att gå fort från och med nu. Allt handlar om hur lång väntetid det är i domstolen i Taiwan senare och hur "snabb" domaren är tydligen. Vi vet inget ännu och vi ställer in oss på att det kommer att ta ca 6 månader från nu. Men som sagt vi vet ingenting....igen :-).


Vi kan bara göra det vi kan, se till att skriva under och skicka papperen vi får så fort som möjligt.


Nu ska här skrivas under....! Jag ska bara hitta en penna värdig nog att signera dessa papper :-)



Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se