Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Omgiven av värme

Av Soff - 27 mars 2009 08:47

Jag har verkligen världens underbaraste vänner och familj. Den värme, omtänksamhet och generositet vi får är enorm. Alla bidrar på olika sätt och med olika saker.


Barnens mormor och morfar älskar att hjälpa oss att köpa saker till tjejerna, vi får kläder, leksaker och även ett bidrag till resan. Något som naturligtvis underlättat ordentligt för oss. TACK!


Vi får också kläder och saker från min moster och morbror, vilket är jätteroligt. Därifrån får vi ett enormt stöd när det gäller Harry. Det ställer upp - alltid - utan att ifrågasätta och de gör det med glädje. Det är svårt att förklara så att de förstår hur otroligt tacksamma vi är för detta. TACK!


Vi har fått kläder och leksaker från våra vänner och bekanta - både nytt och begagnat. Allt detta hjälper oss jättemycket då det är MYCKET saker som behövs. TACK!


Det där var materiella saker men något som också betyder oerhört mycket är alla samtal, all stöttning, alla råd och allt lyssnande från våra nära och kära. Det har betytt så mycket för mig. Att ha vänner som följer oss på avstånd som så här via bloggen eller i yttersta kompiskretsen, de nära vännerna som vi haft under hela vårt förhållande som bryr sig och ställer frågor. Ni här på bloggen betyder också mycket såklart. Era inlägg har satt guldkant på vår väntan och våra förberedelser och det är en glädje att få dela våra upplevelser med er. TACK!


Sen de vänner som vi fått tack vare att våra vägar har korsats genom våra livsöden som ofrivilligt barnlösa. Hjälpen och stödet från dem hade jag inte klarat mig utan. Att ha några som förstår - förstår på riktigt liksom och som man kan säga precis allt till. Vissa tankar känns väldigt förbjudna i det här med adoption men till mina "likar" kan jag säga precis vad som helst. TACK!


Min älskade vän Grodis finns alltid där för mig. Hon orkar och vill lyssna trotts att hon har det så tufft själv. Det är kärlek! Tack älskade vännen!!


Våra goda vänner J-E & A-K betyder också enormt mycket. De kommer med goda råd efter att själva ha varit iväg på en lång resa och hämtat hem underbara lilla L. De erbjöd sig att skjutsa hem oss från Arlanda :-). TACK!


Det finns såklart fler jag skulle kunna tacka så här personligen men jag väljer att stoppa där. Jag säger ett gemensamt TACK! till alla underbara personer som finns i vår närhet. Vi är lyckligt lottade som har er.

 
 
Ingen bild

A-K

27 mars 2009 10:37

Vi är så tacksamma över att ha er som våra vänner och vi hjälper er mer än gärna med både tips och råd och andra praktiska saker!!! Att erbjuda er skjuts från Arlanda var självklart, säg till om det finns saker som vi kan göra åt er eller hjälpa till med.
Och tänk... om ganska precis tre veckor så har ni påbörjat inflygningen för att om ca en timme landa med era tjejer på Arlanda (och nu börjar jag gråta på jobbet!!!).
Massor av kramar!

 
Ingen bild

Petra

27 mars 2009 12:32

Men va fan A-K, nu gråter ju jag också, jädrar, måste vara pms ;)

STOR kram och lycka till på resan. Hoppas vi hinner ses nån gång i Tomaskyrkan innan sommaruppehållet! Annars får ni väl hänga med på ACs uteträffar under året?

Petra Thomas o Filippa

ps Just nu, den här veckan kan jag bara säga VAR GLAD för att era tjejer har alla sina tänder. Filippa har varit asdryg då hon får sina två-årsgaddar..riktiga bamsingar. Så jag sitter just nu och surfar, dricker ett glas rött kl 12.31 en vardag!!!!! Så kan det också bli hahaha

KRAM

 
6-barnsmamma

6-barnsmamma

27 mars 2009 14:12

Känns som en stor ära att få följa er på denna resa, fast jag inte är någon nära vän.
Är så glad för er skull, och det pirrar i magen när man läser om era förberedelser och ibland trillar en glädjetår!

http://www.6-barnsmamma.blogspot.com

 
Grodis

Grodis

27 mars 2009 15:36

TACK själv älskade vän!
Har nedräkning här också. IIIiiih, vad det går nu! :D LOVE YOU!

Puss & kram!

http://grodis.wordpress.com

 
Grynisen

Grynisen

27 mars 2009 19:39

Åh vad fint du skriver.... så glad att du har så härlig familj och fina vänner omkring dig. Det är sååå värdefullt!!!

Njut njut njut... snart har du dina fina flickor hos dig

((KRAM))

http://grynisen.bloggagratis.se

 
ylvisen

ylvisen

31 mars 2009 12:39

Härligt att känna så! det betyder ju så mycket med sånna vänner och familj!

KRAM

http://www.ylvisen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soff - 12 juli 2016 12:15

2015 kom och gick.   Jag har inte bloggat sen 30 december förra året. Inte summerat, inte skrivit om hur det blivit sen...ingenting. I slutet av 2015 var jag så säker på att jag förändrat mitt förhållande till alkoholen för gott. Jag behövde den ...

Av Soff - 30 december 2015 23:21

Det är inte långt kvar nu...lite drygt 1425 minuter sen har hela 2015 passerat. Det känns märkligt.         ...

Av Soff - 8 december 2015 09:54

NÄR ska jag hälla upp det första glaset och VAD kommer det att innehålla?   Jag fick en frågan den häromdagen; Vad kommer du att hälla upp när det väl är tillåtet igen och när kommer det att ske...på nyårsafton eller?Min första tanke var rödvin.....

Av Soff - 10 november 2015 12:30

Idag är det 51 dagar kvar på 2015. 51...femtioen...femma etta!?Jag kan både säga att året gått rasande fort men samtidigt otroligt långsamt. Det är svårt att inse att det faktiskt bara är ynka 51 dagar kvar av året och då tänker jag inte bara på de...

Av Soff - 24 augusti 2015 07:45

Jag känner mig dränerad på energi. Motståndskraften är betydligt lägre. Som ett hål i ozonlagret.   Jag tror att jag kraftsamlat så mycket inför sommaren att jag nu inte har något försvar kvar. Jag tänker att det inte är så lång tid kvar och att ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se