Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Upp som en sol...

Av Soff - 10 maj 2009 16:52

...ner som en...


Jag vet inte vad det är för fel idag, men allt känns plötsligt jobbigt. Tjejerna beter sig konstigt och allt de gör är bara fel. De gör saker som de inte gjort tidigare och är helt speedade på något vis. Kanske en "baksmälla" av att vi for runt ganska mycket igår? Gårdagskvällen var ju så underbar och hela familjen trivdes ihop och hade trevligt men idag har vi bråkat från det att vi gick upp i stort sätt.


Jag ska  sätta igång med maten och hoppas på att det ska bli en god måltid och att vi i alla fall får en trevlig kväll tillsammans. Maken ska gå och se en fotbollsmatch så han får ladda om lite. Det tror jag är jättebra. I morrn är det min tur att få lite egen tid. Då ska jag ner på stan och köpa en klänning som jag ska ha på bröllop nästa lördag. Kanske gör lite tid ifrån tjejerna gott för oss alla. Ladda om och komma igen.

 
 
Ingen bild

Helena

10 maj 2009 18:23

Tjejerna känner sig nog tryggare nu och testar gränserna lite. De vill helt enkelt kontrollera om ni finns kvar även om de uppför sig lite illa. Helt sunt i deras situation.

 
Ingen bild

solna-madde

10 maj 2009 20:08

När vi fick L så pratade jag och Ls pappa läääänge om att det var "två steg fram och ett tillbaka". Man känner att man har koll på det hela och sedan dagen efter är det som om allt är upp och ner igen.
Sedan ska ni nog ta det positivt att ni är osams och bråkar. Det betyder att ni men framförallt tjejerna vågar vara besvärliga. Och det ska ni ta som ett gott tecken!

Att ge varandra lite tid utan barnen är livsnödvändigt, som förälder orkar man inte 24/7 utan man måste få en liten paus ibland. Det kan vara en träff med kompisar, en fotbollsmatch eller för all del ett ostört toabesök ;-)

Keep up the good work!

Kram

 
jessica

jessica

10 maj 2009 21:30

Det låter som en dag i vilken familj som helst.....kram

http://jessonbloggar.blogspot.com

 
Ingen bild

ylvisen

10 maj 2009 22:09

Va skönt Sophie, då låter allt som det ska! Man undrar ibland hur det kan vända så fort...

Jag måste oxå handla en klänning till ett bröllop, hoppas du hittar någon!

kram

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

11 maj 2009 09:47

Jag måste få börja med att välkommen till föräldrar skapet:) Det är så det är att vara föräldrar ena dagen är allt toppen och barnen är snälla ch era barn har kommit in i familjen så de känner sig trygga, och då testa de gränser. Detta är nog bara ett smakprov hur det kan vara. Men var inte oroliga för så har alla det:)
Ha en skön dag och ta hand om er, kjamen

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
AnnaK

AnnaK

11 maj 2009 11:51

Så roligt det är att få läsa om er nya vardag, tack! Tycker att beteendet och känslorna låter helt normalt, det är ju så, vissa dagar känns allt kajko.:) Att tjejerna börjar trilskas är ju jättebra (även om det inte känns så för er), det visar på att de känner sig trygga och vågar testa gränser. Bra att ni får lite tid att andas, herregud ni har ju blivit en stor familj, det tar på krafterna. :) Hoppas du hittar en supersnygg klänning! Kram Anna!

http://anna.kxa.se

 
Linda

Linda

12 maj 2009 22:56

Jag måste bara skriva att det är så roligt att ha fått följa er resa och nu att få följa er vardag med tjejerna. Hälsningar Linda

http://lindasdagar.wordpress.com

 
Ingen bild

M!

13 maj 2009 11:28

Jomen så är det.... :-) Härligt att flickorna testar gränser - de måste ju testa att ni finns där och att ni vågar bestämma och älskar dem även om de är jobbiga.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soff - 29 december 2019 20:57

Senaste inlägget var från 2016 så det har gått en tid. Känns kul att sparka liv i den här bloggen igen och absolut nödvändigt. Jag är på gång igen med ett nytt vitt år och bloggen var en ventil och en plats för mig att få ur mig mina tankar förra gån...

Av Soff - 12 juli 2016 12:15

2015 kom och gick.   Jag har inte bloggat sen 30 december förra året. Inte summerat, inte skrivit om hur det blivit sen...ingenting. I slutet av 2015 var jag så säker på att jag förändrat mitt förhållande till alkoholen för gott. Jag behövde den ...

Av Soff - 30 december 2015 23:21

Det är inte långt kvar nu...lite drygt 1425 minuter sen har hela 2015 passerat. Det känns märkligt.         ...

Av Soff - 8 december 2015 09:54

NÄR ska jag hälla upp det första glaset och VAD kommer det att innehålla?   Jag fick en frågan den häromdagen; Vad kommer du att hälla upp när det väl är tillåtet igen och när kommer det att ske...på nyårsafton eller?Min första tanke var rödvin.....

Av Soff - 10 november 2015 12:30

Idag är det 51 dagar kvar på 2015. 51...femtioen...femma etta!?Jag kan både säga att året gått rasande fort men samtidigt otroligt långsamt. Det är svårt att inse att det faktiskt bara är ynka 51 dagar kvar av året och då tänker jag inte bara på de...

Ovido - Quiz & Flashcards