Alla inlägg den 20 april 2007

Av Soff - 20 april 2007 00:00

Igår fick vi det glädjande beskedet från veterinären på Strömsholm att dom bekräftat att det är en bakterie som ställer till det för Harry. Hon visste fortsatt inte vilken sorts bakterie det var men hon sa att jag skulle få veta det i morgon och att dom då skulle veta vilken medicin han skulle få.

 Jag var jublande glad över beskedet igår, eftersom det innebar att han skulle kunna medicineras och bli fullt frisk.


 Idag ringer dom och säger att dom inte längre är lika säkra. För de bakterier som påvisats i hans lungor är sådana som normalt är där hela tiden. Visserligen var det lite förhöjda värden men dom tyckte ändå inte att det skulle kunna ställa till det så mycket. Så dom bad att få återkomma något senare efter att dom diskuterat saken *suckar uppgivet*


 Efter en stund ringer veterinären igen och säger att dom bestämt att det NOG är bäst att han får medicin mot de påvisade bakterierna i alla fall, i hopp om att det är det som är felet. Vi får även rådet att avmaska honom för att utesluta att det är en parasit.

 Så läget nu är att han skall äta medicin i 3 veckor och KANSKE blir han bättre av det. Alltså jag blir något trött på veterinärerna på Strömsholm nu. Dom har tagit blodprov, röntgenbilder, varit ner med kamera och tittat, tagit cellprov och tagit odling....och dom är fortfarande osäkra på vad det är?!?!


 Det som är positivt är ändå att Harry verkar mycket piggare idag. Han har varit jättebusig och haft mycket mer energi på länge. Så kanske kanske är han på bättringsvägen redan nu *hoppas*


 Jag lär återkomma med hur det går....


Passar på att lägga in en bild på första gången Harry och jag möttes...han verkade tycka att mitt knä smakade ganska bra :-) Harry är här 6-7 veckor och är den valp man ser rakt framifrån.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards