Alla inlägg den 12 april 2007

Av Soff - 12 april 2007 13:47

Om en timme är det dax för vårt hembesök. Våra trevliga utredare skall komma hem till oss på fika och för att titta hur vi bor. Det är en del i utredningen där dom ska beskriva vår hemmiljö och se så att det finns ett hem till barnet att komma till.Det känns lite pirrigt såklart och jag hoppas jag har städat överallt hihi. Igår putsade vi fönstren till halv tio på kvällen. Vi blev lite fulla i skratt där vi stod och slet, så man håller på egentligen. Som om vi inte skulle bli godkända för att vi skulle råka ha lite smutsiga fönster :-) Det känns i alla fall skönt att ha fått det gjort, det skulle ju ändå göras.Jag har bakat en cheescake med smak av citron som är glutenfri. En av våra utredare är allergisk så det var kul att prova ett nytt recept. Hoppas den smakar bra nu bara hihi.Efter detta mötet har vi förhoppningvis bara ett möte kvar innan vår rapport kan skrivas och skickas in till "kommungubbarna" :-)Små små myrsteg framåt....

Av Soff - 12 april 2007 13:15

Min älskade hund Harry är sjuk! Vi vet inte vad som är fel men han mår väldigt dålig. Han blir fort trött och verkar ha problem med andningen. Från nosen och upp mellan ögonen har han bölder som kliar och som han skavt bort håret på för att det kliar så mycket så det har bildats sårskorpor och det blöder i mellanåt. Vi har varit till Strömsholm en gång, åkte in aktu i torsdags som jag skrev. Där trodde dom att det var nån typ av allergi och vi fick en tid i morgon för blodprov och röntgen av lungorna. Det lät nämligen illa i lungorna när veterinären lyssnade på honom.Usch det är så hemskt när han är sjuk....min lilla plutt!! *suckar* Tyvärr har vi haft lite otur med honom och han har råkat ut för det mesta och vi har besökt djursjukhuset alltför många gånger tidigare. Vi hoppas att han snart blir frisk igen och att dom hittar vad som är fel med honom.Återkommer såklart med rapport i morgon - håll tummarna!

Av Soff - 12 april 2007 11:52

Galway visade sig vara en riktig pärla. En jättemysig stad, trevliga människor och fullt med pubar. Vi hittade en mysig restaurang nere vid hamnen där vi åt Irish Stue på kvällen och tog varsin god öl. En gammal man med stort vitt skägg uppträdde med gamla fina traditionella irländska låtar. Supermysigt!På måndagen var vi riktiga turister och klev på en turbuss som tog oss runt hela Connamara och vi besökte ett nunnekloster och en jättefin kyrka. Hela dagen var vi ute och när vi kom tillbaka till Galway orkade vi inte gå till hotellet för att byta om. I stället slank vi in på en pub och började dricka öl igen. Vi fick sällskap av ett trevligt par från Kalmar. Vi käkade även middag tillsammans och gick vidare runt och strosade bland alla pubar i Galway. En mycket trevlig dag och kväll!!På tisdagen sen var det dax för oss att resa hem. Vi tog en buss direkt till flygplatsen i Dublin, tog 4,5 timmar *puhhh*, för att sen flyga hemåt vid sex. Flygresan hem gick mycket fortare än dit vilket var superskönt. En underbar semesterresa har vi haft och jag rekommenderar alla att åka till Irland någon gång - ett härligt land!!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards